Eng | Рус | عربي

HASTANEMİZDE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Hastanemizde; Bebek Dostu Hastane kapsamında, 13-14-15 ve 20-21-22 Nisan tarihlerinde Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimi düzenlendi. Covid-19 tedbirlerinin dikkat çektiği eğitime toplam 64 personel katıldı. Başhekim Doç. Dr. Ahmet Ali TUNCER’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Doç. Dr. Ferit KULALI, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe TOLUNAY OFLU, Hemşire Nurgül Gümüş, Hemşire Emine KILIÇASLAN, Hemşire Tuğçe AKKAN, Hemşire Neşe AKYÜZ ve Hemşire Ayşenur UZ’un “Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlıkları” ile ilgili sunumlar ile devam etti.

Eğitim; Bebek Dostu Hastane Başhekim Doç. Dr. Ahmet Ali TUNCER, Bebek Dostu Hastane – Anne Sütü ve Emzirme Komitesi Başkanı Doç. Dr. Ferit KULALI, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Serkan GÖKASLAN, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim EKER, Prof.Dr. Ayşegül BÜKÜLMEZ, Prof.Dr. Ahmet Afşin KUNDAK, Doç. Dr. Fatih ÇELİK, Başmüdür Hatip AYDIN, Başhemşire Muharrem BERK, Hastane Müdür Yardımcısı Mustafa Ali MUMCU, Kalite Yönetim Sorumlusu Nazmi KANAD, Eğitim Hemşiresi Yasemin SAVAŞ, Eğitim Hemşiresi Hatice ÖZDEMİR ve diğer idarecilerinin de katılımıyla eğitimci ve katılımcılara sertifikaları verilerek son buldu.