HIZLI ERİŞİM

AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde 17 Kasım Dünya Prematüre Günü Etkinliği Düzenlendi.

AFSÜ Hastanesi 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında, prematüre bebeklere dikkat çekmek, bu bebeklerin bakımları ve beslenmeleri konusunda kamuoyunu bilgilendirerek farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi. AFSÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer ve Çocuk Sağlığı ABD Başkanı Prof. Dr. Ahmet Afşin KUNDAK ’ın açılış konuşmalarını yapmaları ile programımız başladı. Prematüre bebeklerin hastanede uzun ve sorunlu bir yatış dönemleri olduğunu belirten Prof. Dr. Ahmet Afşin KUNDAK, taburcu olan bebeklerin bazen hayat boyu süren ve kendileriyle birlikte ailelere ve topluma da ilave sorumluluklar yükleyen sorunlarla mücadele ettiğini dile getirdi. Açılış konuşmalarının ardından renkli görüntülere sahne olan el izi basma etkinliğine geçildi. Pasta kesimi ve katılan ailelere hediyelerin dağıtılması ile programımız sona erdi.

Etkinliğimize Başhekim Prof. Dr. Ahmet Ali TUNCER, Prof. Dr. Ahmet Afşin KUNDAK  ve Birim çalışanları katılım sağladılar.

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2023