HIZLI ERİŞİM

Dünya KOAH Günü ve Akciğer Kanseri Farkındalık Günü Kapsamında Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu Hastanemize Ziyarette Bulundular.

Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Emine AĞTAŞ  ve Komisyon üyeleri, Dünya KOAH Günü  ve Akciğer Kanseri Farkındalık Günü  kapsamında hastanemize ziyarette bulundular.

Akciğer kanseri  ve  koah haftası nedeniyle Yeşilay kadın kolları tarafından hastanemizde koah ve akciğer hastalığı olan hastalara Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Alkol, tütün, madde, teknoloji, kumar  bağımlılığıyla mücadele eden Yeşilay Derneği üyeleri serviste yatan hastalarımızın  hikayelerini dinledi. Kadın Komisyon üyeleri , hastaları, hasta yakınlarını ve personeli Yedam  (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) hakkında bilgilendirdi. Ziyaret, Yeşilay Kadın  Komisyonu üyelerinin hastalara ve personellerine hediye taktimi ile sona erdi.

Ziyarete Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın BALCI ,Başhemşire Muharrem BERK  eşlik ettiler.

Eklenme Tarihi: 28 Kasım 2023