Hastanemiz Hemşireleri İçin ‘Mesleki Beceri Eğitimleri’ Düzenlendi.

Hastanemizde Eğitim Birimimiz tarafından hemşirelerimiz için ‘Mesleki Beceri Eğitimleri’ düzenlendi.

01 Kasım 2022 tarihinde saat 09:30-16:00 arasında 1. Grup hemşireler, 02.11.2022 tarihinde saat 09:30-16:00 arasında da 2. Grup hemşireler eğitime dahil edildi. 6 eğitimcinin eğitim anlattığı programda CPR, Örneklerin Alımı ve Güvenli Transferi, Diyabet Eğitimi ve Hasta Başı Test Cihazlarının Güvenli Kullanımı, Yara Bakımı, Organ Bağışı, Güvenli Kan Transfüzyonu ve Nütrisyonel Destek Eğitimlerine yer verildi. Doç. Dr. Buğra KOCA, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ERTEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Savaş ASLAN, Diyabet Eğitim Hemşiresi Songül ARSLAN, Yara ve Stoma Hemşiresi Özlem ATEŞ ve Nütrisyon Hemşiresi Adile UÇAR eğitimci olarak yer aldı.

Eğitimler interaktif ve uygulamalı olarak gerçekleştirilmiş ve etkin ve etkili öğrenme ortamı oluşturulmuştur.