Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi 36 Ay süreli Lineer Hızlandırıcı ve Ek Donanımları Full Parça Dâhil Bakım ve Onarım Hizmet Alımı İhalesi yapılacaktır.

Yaklaşık Maliyetin tespiti için Ekte Teknik Şartnamesi bulunan hizmet alımının KDV hariç bedelinin, 10/10/2022 tarihi mesai bitimine kadar İhale Satınalma Müdürlüğümüzün  0 272 228 14 30 nolu fax numarasına veya hastaneihale@gmail.com adresine e-posta yoluyla bildirilmesini rica ederim.

Yaklaşık Maliyet Üst yazı ve Teknik Şartnameler İNDİR…